de zesenvijftigste dag
Door: peernaarsantiago
Blijf op de hoogte en volg Peer
25 September 2010 | Spanje, Madrid
Wij zagen elkaar al snel door een raam, maar ze moest nog tien tergende minuten wachten op haar bagage, voor we elkaar in de amen konden sluiten. Ze keek wel wat raar, omdat er een ander persoontje leek te staan, met mijn afgevallen buik, maar blijkbaar ook met mijn afgevallen nek. Ze herkende me echter wel nog!
Bij nameten bleek mijn taille overigens met ongeveer 5 centimeter te zijn gekrompen, mijn kuiten een centimeter te zijn gegroeid. Wat dat voor gewichtsverlies teweeg brengt is me nog onbekend..
We zijn niet meteen naar Granada gegaan, maar eerst een paar uur naar het strand van Malaga, dat toch vlakbij is. Dat was vooral voor Marianne genieten, want de zomer was voor haar lastig en te nat geweest. Ikzelf houd niet zo van zee, dus ben niet het water in geweest.
Om half zeven ´s avonds namen we de bus naar Granada, maar de bus strandde een kilometer of tien verder met een kapotte motor. Dat werd dus wachten op een andere bus, waardoor we toen het donker was aankamen in Granada.